INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

Umax City Racer 35 Elektromos Roller

cikkszám: UB920
Normál kiszállítás: június 7 - június 12
132 990Ft
118 990Ft
A termék jelenleg nem rendelhető

Umax City Racer 35 Elektromos Roller:

Az Umax City Racer 35 elektromos roller mindenkit lenyűgöz modern kialakításával, a csúszásgátló alvázával és a nagy teljesítményű 350 W-os motorjával, mely egy 7500 mAH-os akkumulátorral van kiegészítve, amely akár 25 km-es hatótávolságot is garantálhat egyetlen feltöltéssel (az útviszonyoktól és a felhasználó súlyától függően). A roller váza összecsukható és könnyű, súlya 12 kg, ezért könnyen kezelhető és  hordozható. Jól értelmezhető és olvasható LCD kijelzővel, mely mutatja a sebességet, az akkumulátor állapotát és a vezetési módot. A nagy, 8,5" méretű felfújható kerekei  tökéletesen elnyelik az út egyenetlenségeit, így a közlekedés nagyon kényelmes. A 350W-os, egyirányú, kefe nélküli  motor az első kerékbe van beépítve a gyors és rugalmas mozgás érdekében. Az első és a hátsó világítás az oldalsó fényvisszaverőkkel együtt garantálja a maximális biztonságot sötétben is. Kialakításának köszönhetően nyugodtan közlekedhetünk vele enyhe esőben vagy poros úton is. Természetesen nem hiányzik róla egy jó minőségű hátsó dobfék sem, amely biztonságos megállást tesz lehetővé néhány méteren belül.

Az Umax City Racer 35 elektromos roller mindenkit lenyűgöz, aki közlekedési eszközt keres vagy szeretne egy jót  szórakozni. Egyetlen feltöltéssel akár 25 km-t is megtehet a rollerral, és elérheti a 25 km/h maximális sebességet. Az erős és rendkívül tartós felépítésének köszönhetően egyenetlen úton vagy enyhe esőben is kivállóan közlekedik. A kormány jobb oldalán található egy gyorsítókar, a bal oldalán pedig egy klasszikus fék, amelynek köszönhetően gyorsan és biztonságosan le tud fékezni. A könnyedén összecsukható vázszerkezetének köszönhetően garantáltan egyszerű szállítása és hordozása.

Az Umax City Racer 35 rollert a kellemes és gondtalan közlekedéshez tervezték. Nagyon könnyű és kiváló minőségű anyagokból készült, kis súlyú, 12 kg. Könnyű vele az utazás buszon vagy vonaton és egyszerűen szállítható autóban. Egyensúly tartása kiváló, ami biztosítja, hogy még nagyon alacsony sebességnél se billenjen ki az egyensúlyból. Az alváz elég helyet kínál a lábaknak és csúszásmentes felülete megakadályozza azok csúszását.

A kormányon beépített, könnyen olvasható LCD kijelző található, mely mutatja a sebességet, az akkumulátor állapotát, a vezetési módot, illetve a világítást. A kijelző alatt két gomb található a motor be- és kikapcsolására, valamint a vezetési mód és a lámpák kapcsolására. A kormányon található még egy kézi hátsó fék és a csengő, a biztonságos közlekedés érdekében.

A hátsó  és  első LED fényszóróknak, és az oldalsó fényvisszaverőknek köszönhetően a közlekedés biztonságos és kényelmes lesz még sötétben, a legrosszabb látási viszonyok között is. Ezenkívül a hátsó lámpa jelzi a fékezést is, így nem kell aggódnia, hogy valaki figyelmen kívül hagyja Önt.

Like ItTweet It
subscribe
iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj minden akcióról és újdonságról!
©2018-2023 digitalbazis.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés
X