INGYEN SZÁLLÍTUNK MÁR 50 000.- Ft RENDELÉSI ÉRTÉK FELETT!

ANKEWAY Érintőképernyős autós magnó GPS funkcióval

cikkszám: ANK-077
Normál kiszállítás: október 1 - október 4
59 990Ft
49 990Ft
+ -

ANKEWAY Érintőképernyős autós magnó GPS funkcióval:

2G RAM+16G ROM+4 Core CPU: Az új ANKEWAY 2022 autórádióval 2G RAM + 16G ROM + 4 Core CPU-val van felszerelve, hogy az Android rádiórendszer hatékonyan és zökkenőmentesen működjön.

Új Android 10.1 rendszer: Az új ANKEWAY 2022 autórádió az új, testreszabott és mélyen optimalizált Android 10.1 operációs rendszert alkalmazza, és az ANKEWAY által kifejlesztett intuitívabb felhasználói felület simábbá és könnyebbé teszi a rádiórendszert. Lehetővé teszi bármilyen alkalmazás használatát, például Itt WeGO (GPS Navi), Google Maps, YouTube, FB, Spotify stb. Ez teszi az utazás biztonságossá, szórakoztatóvá és kényelmessé.

7 hüvelyk IPS 1080P HD Nagy érzékenységű érintőképernyő HD GPS navigációs térképek, YouTube, HD videók, hollywoodi filmek stb. Megtekintéséhez. 

Hi-Fi Sound Effects: Az új ANKEWAY 2022 autórádiós rendszer beépített hi-fi hanghatásokkal rendelkezik, hogy a felhasználók kiváló minőségű hangzást kapjanak vezetés közben. Ez az ANKEWAY rádió teljesen új funkciója.

WiFi-Hotspot és Bluetooth: Vezetés közben élvezheti az internet, a vezeték nélküli zene és a kihangosító hívás szórakozását és kényelmét.

Dupla USB bemenet: Video bemenet + Audio bemenet + Egyszerű kapcsolat (Mirror-link).

Visszapillantó videobemenet (A csomagban biztonsági kamera és speciális kábel is szerepel).

Mikrofon bemenet: Beépített mikrofon + külső mikrofon. A csomagban található külső mikrofon.

A termék mérete (beleértve a képernyő szélét): 18,1cm * 10.6cm * 4,9cm.

Minimális beépítési méret: 17.8cm * 10,2cm * 4,9cm, kompatibilis 2 DIN-12V modellel.

Ha a felhasználóknak bármilyen kérdésük van az autórádiók kompatibilitásával, vezetékezésével, telepítésével és használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon az ANKEWAY műszaki támogatási csapatához a felhasználói kézikönyvön keresztül. A felhasználóknak azt tanácsolják, hogy a készülék megvásárlása előtt mérjék meg és győződjenek meg arról, hogy a középkonzol mérete, a rögzítő furat mérete és az autó feszültsége megfelel a fenti szabványoknak. És a felhasználóknak azt tanácsolják, hogy professzionális villanyszerelőt vegyenek fel a termék vezetékének és telepítéséhez.

Ez a termék nem tartalmazza a telepítési keretet, a felhasználóknak a modellnek megfelelően külön kell megvásárolniuk a keretet.

A csomag tartalma: 1 x 7 hüvelykes Android 10.1 autórádió, 1 db hátlapi kamera, 1 db GPS antenna, 1 x Külső mikrofon, 2 db USB adapterkábel, 2 x Firmware telepítése, 5 x kábelezési készlet, 1 x Felhasználói kézikönyv

Like ItTweet It
subscribe
iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj minden akcióról és újdonságról!
©2018-2023 digitalbazis.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés
X